ONZE MENU'S

Bij L'Amour Toujours draait alles om liefde en passie voor eten. Onze menukaart biedt een mix van Franse klassiekers met een moderne twist, maar er is ook aandacht voor veganistische en vegetarische opties.

Maar L'Amour Toujours is meer dan alleen een restaurant. Het is een plek waar je de hele dag door welkom bent, of je nu wilt genieten van een lunch met vrienden, zakelijk wilt bijpraten tijdens de borrel, of 's-avonds wilt genieten van een spannende ambiance en culinaire hoogstandjes. We zorgen ervoor dat je jezelf kunt zijn en dat je jezelf even helemaal kunt onderdompelen in onze gastvrije en moderne sfeer.

L'AMOUR TOUJOURS

L'Amour Toujours, Future Bistro & Café heeft haar deuren geopend in het bruisende Zeeheldenkwartier in La Haye!

De naam L'Amour Toujours is een eerbetoon aan het iconische nummer van DJ Gigi D'Agostino, dat ons nog steeds doet dansen en plezier brengt, zelfs 23 jaar na de release.

Onze Future Bistro is ontworpen met het oog op de toekomst. We willen niet zomaar een bistro zijn, maar een ervaring die zelfs de jonge Parijzenaren zal aanspreken. Bij L’Amour Toujours vind je een spannende, toonaangevende en verrassende inrichting waar je je meteen thuis voelt. En laten we vooral niet vergeten dat we je zeker geen "average" bistro zullen serveren.

KADOBON

En laten we het terras niet vergeten! We creëren een authentieke Franse sfeer, geïnspireerd door de Côte d'Azur, met kleurrijke parasols en stoelen die je het gevoel geven alsof je even in Parijs bent. Het wordt een levendige plek waar je kunt genieten van de zon en de vakantiesfeer kunt opsnuiven, gewoon om de hoek!

We kunnen niet wachten om jullie vanaf medio januari 2024 te verwelkomen bij L'Amour Toujours, Future Bistro & French Café. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze vorderingen en om een exclusief kijkje achter de schermen te krijgen.

Samen maken we van L'Amour Toujours de bistro van de toekomst!

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.